Η Οδοντίατρος

Home / Η Οδοντίατρος

Γνωρίστε την Οδοντίατρο

Χαρά Κουλούμπρη

 ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, DDS

Η οδοντίατρος Χαρά Κουλούμπρη, DDS, αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην συνέχεια εργάστηκε ως χειρουργός οδοντίατρος στην Νορβηγία. Η Νορβηγική της υπηκοότητα και η άριστη γνώση της Νορβηγικής γλώσσας συνετέλεσαν στο να γίνει άμεσα δεκτή στην Νορβηγία όπου και εργάστηκε μέχρις ότου αποφάσισε να επιστρέψει στην γενέτειρα της, την όμορφη Ρόδο.

Κατά την παραμονή της στην Νορβηγία εργάστηκε σε τρείς διαφορετικές κλινικές. Στην κλινική Randaberg tannklinikk, κοντά στην πόλη του Σταβάνγκερ της Νορβηγίας και έπειτα στις κλινικές Førde tannklinikk και Naustdal tannklinikk.  Εκεί αποκόμισε πλούσια εμπειρία πάνω στο αντικείμενο της οδοντιατρικής επιστήμης και παρακολούθησε ποικίλα επιμορφωτικά σεμινάρια ώστε να είναι πάντα ενημερωμένη σχετικά με  νεότερες εξελίξεις και τα πιο σύγχρονα υλικά στον τομέα της σύγχρονης οδοντιατρικής.

Από τον Ιανουάριο του 2017 διαθέτει το ιδιωτικό της ιατρείο στην Ρόδο όπου και παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με γνώμονα την φροντίδα των δοντιών αλλά και του στόματος συνολικά, μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενείς της.​

This post is also available in: enelno

Οδοντιατρείο Rhodes Smile